Flott "industrial style" møbel

Flott "industrial style" møbel

Denne skjenken er en låvefunn. Møbelet skjulte seg bak mange andre skatter og ventet bare på å bli brakt tilbake til livet og skinne i ny prakt. Mange ganger får vi inspirasjon til våre kreasjoner fra andre kreative sjeler. Det er en kombinasjon av mange forskjellige ideer som vi også får fra Internett. Litt herfra, litt derfra ... 

Som første trinn fjernet vi alle beslag for å gjøre det lettere å jobbe. De gamle beslagene ble byttet ut, da de ikke stemte overens med stilen til disse møblene. Lakken og flekken ble fjernet fra skuffer fronten og dørkarmen med slipemaskin. Resten ble pusset litt for hånd med sandpapir 80k, noe som er bedre når malingen begynner å flasse av. Dette gjør at fargen sitter bedre på møbelet. En trebit ble tilpasset og limt på hullet der låskassen var.

Som et neste trinn malte vi møbelet på innsiden med fargen Barcelona Orange. Deretter ble utsiden malt med fargen Athenian Black. Annie Sloan kalkmaling tørker veldig raskt ved romtemperatur, så vi klarte å påføre et nytt strøk etter bare 45 minutter. Etter at det andre strøket var tørt, påførte vi motiver på innsiden av skuffen med stempel.

Alle våre farger  er miljøvennlige og kan brukes trygt i lukkede rom. De er løsemiddel fri og egner seg perfekt til bruk på barnerom.

Sjablonger vi brukte på dette prosjekt har vi laget med egen plotter. Disse er også tilgjengelige i butikken vår.

 

Til slutt ble skjenken forseglet med fargeløs voks. Overflaten er matt etter voksing. Men hvis du foretrekker en blank overflate, er det bare å ta en tørr klut og polere møbelet til det skinner.

 

 

Skriv gjerne dine spørsmål eller forslag i kommentarfeltet.


Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres